Historia

Uppsalas största butik

Den 25:e Februari 1998 slår ICA handlare Bo Malm och hans fru Wivi-Anne upp dörrarna till ICA Maxi Stenhagen och det blev en stor succé. Sedan 2004 driver sonen Urban Malm butiken tillsammans med delägarna Gabriel Purbe och Ludvig Purbe. Vi har idag en säljyta på 8000 kvadratmeter och vi är totalt ca. 190 anställda.

Historia

Allt under ett tak

Under åren har vi byggt om och utvecklat butiken på flera sätt. Idag har vi ett unikt växthus där vi själva odlar sallad och kryddor som vi är mycket stolta över. Ett eget Bageri där våra bagare och konditorer bakar från grunden. Vår Kök & Deli som bland annat gör varmrätter, smörgåstårtor samt bufféer. En Onlineavdelning där du som kund får dina varor plockade och sedan väljer om du vill hämta dem här eller få de hemkörda. Värt att nämna är naturligtvis också vårt eget Café som har blivit en härlig mötesplats. 

Vår servicevision är att alltid hjälpa och möta dig som kund på bästa sätt och vi är så glada att du väljer att handla hos oss. Läs mer om våra olika avdelningar på under respektive avdelning:

Har du som kund synpunkter eller tips hur vi kan bli ännu bättre kontakta oss gärna!