Catering

Vi erbjuder ett fantastiskt catering i Uppsala med allt till den lilla festen upp till det stora företagseventet. Smörgåstårtor och bufféer till dagsfärska skaldjur. Du beställer din catering från oss här direkt på hemsidan, enkelt och gott – precis som det ska vara!

Den bästa cateringen i Uppsala

Planerar du ett evenemang i Uppsala och är i behov av professionell catering? Utforska vårt breda utbud av cateringalternativ och upplev det bästa inom catering i Uppsala. Oavsett om du föredrar specialanpassade kulinariska upplevelser kan vi hjälpa dig att hitta det perfekta matvalet för ditt evenemang. Smaka på utsökta måltider och skapa minnesvärda stunder med en cateringlösning som anpassas efter dina unika önskemål och smakpreferenser. Välkommen att beställa den främsta cateringtjänsten i Uppsala!

Hur långt innan måste man beställa catering?

Svaret varierar beroende på vad för event du beställer till och hur stor tillställningen är. Generellt sett bör du försöka beställa catering så långt i förväg som möjligt, vanligtvis minst 1-2 veckor i förväg. För större evenemang eller speciella datum kan det vara klokt att beställa någon månad i förväg men för mindre happenings räcker det med några dagar.

Hur mycket kostar catering per person?

Priset för catering per person varierar stort beroende på faktorer som typ av mat, antal rätter, komplexitet i meny, plats och eventuell specialanpassning. Det kan sträcka sig från några tiotals kronor till hundratals kronor per person.

Vad ingår i catering?

Det beror på vad du beställer och från vilket cateringföretag. Vanligtvis ingår maten i catering, men det kan också inkludera serveringspersonal, tallrikar, bestick, dukning, drycker och annan utrustning beroende på överenskommelse och typ av event. På ICA Maxi Stenhagen tillhandahåller vi enbart maten.

Våra cateringalternativ i Uppsala

Upptäck vårt imponerande utbud av cateringalternativ i Uppsala. Från läckra smörgåstårtor till frestande tårtor med bilder, lockande fikabröd och aptitretande tapas. Vi har allt du behöver för att göra ditt event minnesvärt och smakfullt.

Visar 1–30 av 101 resultat