Kött & Chark avdelning

Kött & Chark

Med över 150 artiklar, erbjuder vi ett brett sortiment av kött för både vardag och fest, allt från högrev till långkoket, pannfärdig nötrulle med fetaost när det ska gå snabbt till kvällsmaten, samt den hängmörade oxfilén till den där lite lyxigare middagen.

Kött & Chark

Kött för vardag och fest

Färdigskivat eller bitpackat, vi kan erbjuda något i alla prisklasser, utan att tumma på kvalitén. Prisvärda detaljer av nöt, fläsk, lamm, kalv och fågel. Exklusivt hängmörat nötkött från Skottland av bästa kvalitét. Under jaktsäsongen finns det alltid färskt vilt, så som älg och ren, och under resten av året finns det alltid fryst vilt, exempelvis vildsvinsfärs, ankbröst, hjortstek och rådjurssadel.

Självklart erbjuder vi också ekologiskt kravkött, samt närproducerat kött från Lövsta Kött. Vår butiksmalda nötfärs är självklart gjord på närproducerat kött från Lövsta.

Ibland vill man ha det där lite extra eller annorlunda som vanligtvis inte finns i sortimentet. Tveka inte att fråga, vi kan fixa det mesta. Hitintills har vi ordnat allt från björnstek till tjäder.

Vår manuella disk har öppet vardagar mellan kl. 8-20 samt lördag-söndag kl. 8-17 och Peter med personal hälsar er varmt välkomna till oss. Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss via telefon på 018-67 75 16.