Köpvillkor

Läs igenom köpvillkoren innan du beställer catering online. Genom att lägga en beställning godkänner du köpvillkoren.

Allmänt

De här köpevillkoren gäller för dig som kund vid beställning av varor från ICA Maxi Stenhagen (Malm Stormarknad i Uppsala AB 556574-6392), adress Fyrisparksvägen 1, 75267 Uppsala.
ICA Maxi Stenhagens verksamhet är registrerad hos miljöförvaltningen i Uppsala och verksamheten kontrolleras regelbundet av kommunen.

Via webbshopen kan privatpersoner och företag beställa varor som du hämtar i vår butik på Fyrisparksvägen 1, 75267 Uppsala.

Genom att godkänna köpevillkoren intygar du att du är 18 år och att inga andra hinder finns för att du godkänner dessa köpevillkor. Ett godkännande innebär att du accepterar att följa köpevillkoren vid användning av tjänsten. Så snart du genomför din första beställning skickas ett bekräftelsemejl till den epost du angivit. Du ansvarar för att de uppgifter du lämnar vid beställning är korrekta och uppdaterade samt att dina uppgifter hålls uppdaterade vid behov. Dina kunduppgifter ska hållas strikt konfidentiella och får inte spridas.

Bryter du mot köpevillkoren har ICA Maxi Stenhagen rätt att avsluta köpet och du meddelas då via e-post.

Betalning

Du betalar dina varor via kortbetalning eller swish. Kortbetalning sker via SwedbankPays betaltjänst.

Faktura för företag sker via ICA Maxi Stenhagen, med fakturaavgift 50:-/faktura+moms med betalningsvillkor 10 dagar om annat inte avtalats och dröjsmålsränta 18%/faktura.

Priser och utbud

Aktuella priser på varor visas alltid i webbshopen. ICA Maxi Stenhagen har möjlighet att genomföra förändringar gällande avgiftens storlek och/eller tjänstens innehåll. Vid stora förändringar av tjänstens innehåll uppdateras köpevillkor och en ny version hålls tillgänglig via webbshopen. Du ansvarar själv för att se till att du tagit del av den senast uppdaterade versionen. Samtliga priser anges i svenska kronor (SEK) inklusive 12% moms. Produktbilderna på hemsidan garanteras inte att varans exakta utseende återges. Vi reserveras oss för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på webbshopen samt slutförsäljning och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser.

Innehåll i produkterna

Vi hanterar många livsmedel i våra lokaler, det kan därför finnas spår av samtliga 14 allergener i samtliga produkter. Har du frågor kring innehållet är du välkommen att kontakta oss via telefon:

Vi reserverar oss för att, i undantagsfall, behöva byta ut vissa ingredienser/råvaror i våra bufféer. De byts då ut mot lämpliga och likvärdiga ersättningsvaror. Det kan till exempel bli aktuellt vid råvarubrist eller om ursprungsingrediensen av annan anledning behöver bytas ut eller ersättas.

Hantering av personuppgifter

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter och dina rättigheter, eller ställa en fråga, vänligen läs mer på www.ica.se/dataskydd.

Du ansvarar själv för att uppdatera dina uppgifter via kontakt med ICA Maxi Stenhagen. Vi ansvarar inte för konsekvenser på grund av inaktuella kunduppgifter, till exempel felaktig leveransadress, telefonnummer eller e-postadress.

Ångerrätt

Det är viktigt för oss att du är nöjd med din catering. Är du inte nöjd ber vi dig kontakta oss direkt så ser vi till att så snabbt som möjligt försöka hitta en lösning. Vi förbehåller oss rätten att avgöra vad som anses vara en lämplig lösning i varje enskild situation.

Försäljningen av catering via ICA Maxi Stenhagen omfattas inte av ångerrätt enligt distansavtalslagen (lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Du kan läsa mer om ångerrätt och vilka varor och tjänster som är undantagna från ångerrätt på Konsumentverkets hemsida.

Kontakta oss

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 018-677500