Bageri

Bageri

I vårt bageri bakar vi både bröd och tårtor från grunden sju dagar i veckan. Vi har brödet för alla tillfällen, från baguetter och ciabatta till det utsökt goda och nyttiga GI-brödet Regi.

Bageri

Nybakat bröd sju dagar i veckan

Hos oss hittar du ett brett utbud av tårtor för alla sorters fester, dop, bröllop eller kalas. Vår tårtdisk är alltid fylld till bredden med de finaste godsaker du kan tänka dig. Till födelsedagskalas och större fester fungerar det utmärkt att beställa i förväg. Självklart har vi också alternativen för dig med någon allergi.

Vi bakar alltid med stor omsorg och använder bara de finaste råvarorna, allt för att hålla bästa kvalitet och för att locka fram det lilla extra. För dig som är glutenallergiker finns det ett fryst utbud i avdelningen. Allt för att motsvara våra kunders önskemål.

Öppet sedan 2005

Vi har idag elva bagare och konditorer som jobbar hos oss. Vi har haft öppet sedan 2005 och succén lät inte vänta på sig. Vårt Maxibageri erbjuder ett stort sortiment till förmånliga priser. För att se vårat utbud av tårtor, klicka på ”Utbud av tårtor” här nedanför.

Bageriet har öppet varje dag mellan kl. 8-18 och Hasse med personal hälsar välkommen till bageriet. Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss via telefon på 018-67 75 19.