Havreboll

39 kr/förpackning

Sugen på något riktigt gott? Våra havrebollar och chokladbollar är den perfekta sötsaken för alla tillfällen. Hemlagade med omsorg och kärlek, erbjuder de en läcker kombination av havre och rik chokladsmak. Oavsett om du vill unna dig själv eller dela med vänner, är våra bollar ett utsökt val. Beställ nu och njut av en smakupplevelse som lyser upp dagen!

Storlek:

2-pack

39,00 kr

Havrebollar – En barndomsfavorit

Minns du den enkla glädjen i att njuta av havrebollar som barn? Vår version av denna älskade klassiker kombinerar den nostalgiska smaken med en touch av smakfull elegans. Tillverkade med kärlek och noggrant utvalda ingredienser, erbjuder våra havrebollar en underbar smakupplevelse som väcker barndomsminnen.

Varje boll är en härlig blandning av havre och naturliga ingredienser, perfekt för att stilla ditt sötsug eller som en liten belöning när du behöver en stund av njutning. Med deras mjuka konsistens och fylliga smak är de ett utmärkt val för både vardag och fest. Unna dig en smakbit av barndomens enkla nöjen med våra läckra havrebollar!

Socker, HAVREGRYN, SMÖR laktosfri, kaffe, kokos, kakaopulver, salt, aromer Kan innehålla spår av följande allergener: Soja